Telefoonboek Súdwest-Fryslân

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Súdwest-Fryslân? Ga aan de slag met de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men verrassend eenvoudig bijna alle (06) nummers en contacten van mensen in de gemeente Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Hermans), een shop (als Hoogvliet) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of juist de postcode, 8845. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Súdwest-Fryslân stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Súdwest-Fryslân

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Súdwest-Fryslân? Contactgegevens opzoeken ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van S. de Vos wonend in Súdwest-Fryslân
 • Ontdek het nummer van de Specsavesr of De Hypotheker
 • Bekijk contactgegevens van de Evenementenbeveiliger of Databeschermingsadviseur in Súdwest-Fryslân
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Súdwest-Fryslân

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niets gevonden? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8845. Gebruik deze postcode(s). Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Súdwest-Fryslân bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Zuid, Kern, Buitengebied, West
telefoonboek-sudwest-fryslan

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Súdwest-Fryslân, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Súdwest-Fryslân. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Zo vind je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in de gemeente Súdwest-Fryslân

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0840, 1800, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Súdwest-Fryslân

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in Súdwest-Fryslân. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: