Telefoonboek Spears

Een online inkijkje in het telefoonboek van Spears? Gebruik de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Via deze werkwijze bekijk jij supersnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens in en rondom Súdwest-Fryslân. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld van den Pol), een shop (als VVV) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Kern en de postcode, 8647. Druk op “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Spears is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spears

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Spears? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen met de gids. Op dit moment doe je dit online sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van P. Gerritsen in Spears
 • Check het nummer van de Subway of Wereldwinkel
 • Achterhaal het tel. nr. van de Apothekersassistent of Bedrijfseconomisch consultant in Spears
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Spears

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8647. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Spears is te onderscheiden in diverse wijken: Kern, Centrum, Zuid, Buitengebied, Noord, Oost
telefoonboek-spears

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Spears, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Spears. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee spot je doeltreffende het benodigde telefoonnummer in Spears

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0840, 1800, 0800, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Spears

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de zoektool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Spears. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Greenchoice.