Telefoonboek Jeth

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Jeth? Dat doe je met de eenvoudige zoekmachine. Zodoende zoek je snel & eenvoudig ontzettend veel (06) nummers en contacten van personen uit Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan Schouten), een zakelijk adres (bijv. Firezone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of een bepaalde postcode, 8636. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Jeth kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Jeth

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Jeth? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag gaat dit online een stuk sneller. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van H. van Wijk in Jeth
 • Vind het telefoonnummer van de AutoCrew of Bristol
 • Zoek het nummer van de Oefentherapeut Mensendieck of ICT onderneming uit Jeth
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Jeth

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8636. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Jeth kan je onderverdelen in een aantal buurten: Kern, Centrum, West, Zuid, Noord, Buitengebied
telefoonboek-jeth

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Jeth, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Jeth. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Dan verkrijg je met succes het telefoonnummer in Jeth

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 1800, 0909, 0906, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Jeth

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Jeth. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Reggefiber.