Telefoonboek Britswert

Zoek jij naar een telefoonboek van Britswert? Check de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Op die manier achterhaal je supersnel ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Súdwest-Fryslân. Je kunt beginnen met een naam (denk aan de Groot), een zaak (zoals Schooneberg) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern en wellicht 8636. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Britswert is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Britswert

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een firma of familie uit Britswert? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dat via het internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van O. Smits met een woning in Britswert
 • Vind de bereikbaarheid van de Subway of Albert Heijn
 • Zoek het nummer van de Pedicure of Projectmanager infrastructuur uit Britswert
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Britswert

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8636. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Britswert is te onderscheiden in een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, West, Zuid, Noord, Oost
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-britswert

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Britswert, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Britswert. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan verkrijg je het gemakkelijkste een telefoonnummer in Britswert

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 1800, 0906, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Britswert

Misschien heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een compleet nummer kan je ontdekken wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Britswert. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek XS4ALL.