Telefoonboek Boazum

Op zoek naar het telefoonboek van Boazum? Dat kan via de aangegeven praktische zoekfunctie. Op die manier achterhaal je razendsnel bijna alle adressen en (mobiele) nummers van mensen uit Súdwest-Fryslân. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Bosch), een winkel of bedrijf (bijv. De Hypotheker) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern en wellicht 8635. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Boazum kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Boazum

Gebeld door een vreemd nummer? Of blief jij het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Boazum? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van K. van der Pol met een huis in Boazum
 • Bekijk het nummer van de Ici Parix XL of Expert
 • Vind het telefoonnummer van de Diëtist of Ingenieur biotechnologie uit Boazum
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Boazum

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8635. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Boazum onderscheiden we in meerdere buurten: Kern, Centrum, West, Oost, Zuid, Noord
telefoonboek-boazum

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Boazum, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Boazum. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Op die manier vind je direct een telefoonnummer uit Boazum

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0900, 0909, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Boazum

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Boazum. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Yes Telecom.