Telefoonboek Loënga

Een online inkijkje in het telefoonboek van Loaiïngea?Maak dan gebruik van deze snelle zoekmachine. Zo detecteer jij zonder moeite alle nummers en adressen van mensen in Súdwest-Fryslân. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals Bosman), een zaak (zoals Hoogvliet) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern en de postcode, 8631. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Loënga stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Loënga

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Loaiïngea? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van P. Kok uit Loënga
 • Bekijk het nummer van de Xenos of Tui
 • Ontdek het nummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Ingenieur besturingstechniek uit Loënga
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Loaiïngea

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8631. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Loënga wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, West, Oost, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-loenga

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Loënga, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Loaiïngea. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Hiermee vind je het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer uit Loënga

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0840, 0906, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Loaiïngea

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van onze tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Loënga. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Trendcall.