Telefoonboek Offingawier

Zoek jij naar een telefoonboek van Offenwier? Dat kan via onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zo check jij zonder problemen veel (06) nummers en contacten van mensen uit Súdwest-Fryslân. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Schouten), een winkel of bedrijf (bijv. Vodafone) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern en wellicht 8626. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Offingawier is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Offingawier

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Offenwier? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog via de gids. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van Dhr. van de Ven wonend in Offingawier
 • Zoek het nummer van de Coop of DIO
 • Bekijk het nummer van de Centralist alarmcentrale of Computer reparateur/installateur in Offingawier
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Offenwier

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 8626. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Offingawier bestaat uit buurtschappen en kernen: Kern, Centrum, West, Noord, Buitengebied, Oost
telefoonboek-offingawier

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Offingawier, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Offenwier. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg jij doeltreffende een telefoonnummer uit Offingawier

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0840, 1800, 0900, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Offenwier

Wellicht heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kan je ontdekken wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Offingawier. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek T-Mobile.