Telefoonboek Uitwellingerga

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Twellingea? Check de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Daarmee bekijk jij snel & eenvoudig belangrijke contactgegevens uit Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. van der Pol), een winkel of bedrijf (bijv. Karwei) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of juist de postcode, 8624. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Uitwellingerga kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Uitwellingerga

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Twellingea? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van P. van de Ven met een huis in Uitwellingerga
 • Bekijk het nummer van de Tui of ABN AMRO
 • Check de contactgegevens van de Deskundige asbestverwijderaar of Interim manager uit Uitwellingerga
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Twellingea

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8624. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Uitwellingerga kenmerkt zich door diverse wijken: Kern, Centrum, West, Buitengebied, Zuid, Oost
telefoonboek-uitwellingerga

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Uitwellingerga, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Twellingea. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken zoek je snel het beoogde telefoonnummer in Uitwellingerga

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0909, 0800, 0906, 0840, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Twellingea

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door gebruik te maken van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in Uitwellingerga. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Socia-Telecom.