Telefoonboek It Beaken

Op zoek naar het telefoonboek van It Beaken? Check de handige zoekmachine. Via deze werkwijze zoek je snel & eenvoudig belangrijke adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld van Dongen), een zakelijk adres (bijv. Coop) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of 8621. Druk op “zoeken”. De zoekmachine doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in It Beaken is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in It Beaken

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit It Beaken? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van U. van den Brink woonachtig in It Beaken
 • Ontdek het nummer van de EMTÉ of Albert Heijn
 • Check het nummer van de Radiotherapeutisch laborant of Energie prestatie advies (EPA) in It Beaken
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van It Beaken

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Check de gids van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8621. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
It Beaken kent verschillende wijken: Kern, Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, Noord
telefoonboek-it-beaken

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit It Beaken, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van It Beaken. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in mits je die weet. Aan de hand hiervan vind je snel het verlangde telefoonnummer uit It Beaken

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 1800, 0900, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in It Beaken

Misschien heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een nummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit It Beaken. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Raffel.