Telefoonboek Abbegeasterkatting

Zoek jij naar een telefoonboek van Abbegeasterkatting? Dat doe je met deze praktische zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men supersnel alle (06) nummers en contacten van mensen uit Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. van de Pol), een zakelijk adres (bijv. Randstad) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern en de postcode, 8617. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Abbegeasterkatting gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abbegeasterkatting

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit Abbegeasterkatting? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dat online vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van J. de Vries in Abbegeasterkatting
 • Vind het telefoonnummer van de Boni of Aldi
 • Check het nummer van de Matroos-motordrijver of Ingenieur geodesie uit Abbegeasterkatting
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Abbegeasterkatting

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8617. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Abbegeasterkatting is te onderscheiden in diverse wijken: Kern, Centrum, Oost, Zuid, Noord, West
telefoonboek-abbegeasterkatting

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Abbegeasterkatting, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Abbegeasterkatting. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan spot jij succesvol een telefoonnummer in Abbegeasterkatting

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0840, 1800, 0906, 0800, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Abbegeasterkatting

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je achterhalen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Abbegeasterkatting. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Lebara.