Telefoonboek

Op de website van telefoonnummeropzoeken.nl wordt gebruik gemaakt van een aantal verschillende platformen. Dit maakt dat onze database erg uitgebreid is. Telefoonnummers zijn in ons complete online telefoonboek niet onvindbaar meer! Probeer het nu snel uit en vindt alle nummers die je zoekt in ons telefoonboek via onderstaande zoekbalk:

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek hierboven een telefoonnummer in het telefoonboek

Telefoongids
De telefoongids is een van de oudste telefoonregisters van Nederland. Een telefoongidsis traditioneel een boek met een grote verzameling telefoonnummers gerangschikt op naam en woonplaats. Sinds deze informatie ook via internet te raadplegen is is het gebruik van de papieren versie afgenomen. Ook Belgie heeft een telefoongids.

Gouden-gids
De Nederlandse Gouden Gids is in 2008 opgegaan in de combinatie De Telefoongids & Gouden Gids. De Gouden Gids verscheen in Nederland in 1965 voor het eerst bij uitgeverij Hiber als “Gele Gids”. Via de slagzin “Gele Gids … Gouden Gids!” werd de naam langzamerhand veranderd in “Gouden Gids”. De uitgever was Truvo Nederland BV. Sinds 2004 kan men ook particuliere adressen en telefoonnummers in de Gouden Gids vinden. Dit wordt de ‘Nationale telefoongids’ genoemd. Deze is vanaf 2006 echter uitsluitend op internet blijven voortbestaan.

Bedrijvengids
De bedrijven gids bestaat, zoals het woord al doet vermoeden, uit alle bedrijven van Nederland. In deze telefoongids staan geen particulieren vermeld. Er kan gezocht worden op plaats, branche, of naam. Deze gids is ook in ons telefoonnummer zoek systeem opgenomen.

Zoek op adres
Het zoeken op adres is een vernieuwende vorm van zoeken. Eigenlijk omgekeerd zoeken. Alles adressen van Nederlandse huishoudens staan zijn nu op te zoeken. Dit betekend dat als je een adres weet, maar niet de naam van de bewoner, je toch het telefoonnummer kan achterhalen!