Telefoonboek Abbega

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Abbegea? Start met de ontwikkelde praktische zoekfunctie. Hiermee doorzoekt men zonder moeite bijna alle telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Súdwest-Fryslân. Je kunt beginnen met een naam (denk aan Gerritsen), bedrijf (bijv. Intertoys) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Kern of een bepaalde postcode, 8617. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Abbega is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abbega

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Abbegea? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog via de gids. Hedendaags gaat dit online vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van D. Schipper woonachtig in Abbega
 • Ontdek het nummer van de Rabobank of Eomino’s
 • Achterhaal het tel. nr. van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Echtscheidingsbemiddelaar uit Abbega
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Abbegea

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Check de gids van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8617. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Abbega bestaat uit een aantal buurten: Kern, Centrum, Oost, Zuid, West, Buitengebied
telefoonboek-abbega

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Abbega, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Abbegea. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Aan de hand hiervan verkrijg jij het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer in Abbega

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0800, 0906, 1800, 0909, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Abbegea

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een (net) nummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Abbega. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Lycamobile.