Telefoonboek Heech

Op zoek naar het telefoonboek van Heeg? Open nu de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee zoek je supersnel alle telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Súdwest-Fryslân. Jij kan starten met een naam (denk aan Willems), een onderneming (bijv. De Hypotheekshop) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of eventueel 8621. Klik nu op de zoekknop. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Heech is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heech

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Heeg? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage gaat dit online 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van V. Hoekstra woonachtig in Heech
 • Bekijk het nummer van de Only of MCD
 • Ontdek het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Projectmanager infrastructuur uit Heech
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Heeg

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Súdwest-Fryslân. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8621. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Heech kent een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, West
telefoonboek-heech

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Heech, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Heeg. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je deze weet. Op die manier vind je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Heech

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 1800, 0906, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Heeg

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je uitvinden wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Heech. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Ortel Mobile.