Telefoonboek Nykleaster

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nykleaster? Dat doe je met onze duidelijke zoekfunctie. Zodoende vind je verrassend eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Súdwest-Fryslân. Ga aan de slag met met een naam (bijv. van de Brink), een shop (als PLUS) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Kern of eventueel 8629. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nykleaster stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nykleaster

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of blief jij een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Nykleaster? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen met de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van Dhr. Martens woonachtig in Nykleaster
 • Check de contactgegevens van de Dirk of Bakker Bart
 • Check het nummer van de Tandprotheticus of Wervings- en selectie bureau in Nykleaster
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Nykleaster

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Súdwest-Fryslân. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8629. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Nykleaster onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, West, Oost, Buitengebied, Noord
telefoonboek-nykleaster

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nykleaster, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Nykleaster. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Zo verkrijg jij snel het verlangde telefoonnummer in Nykleaster

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0909, 0900, 1800, 0906, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Nykleaster

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Nykleaster. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Toggle.