Telefoonboek Goënga

Nummers nodig uit het telefoonboek van Goaiïngea? Dat kan via onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Daarmee zoek je zonder moeite de meeste contactgegevens in en rondom Súdwest-Fryslân. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Brouwer), een onderneming (bijv. Kwalitaria) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of eventueel 8628. Druk op “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Goënga kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Goënga

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Goaiïngea? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van U. Molenaar woonachtig in Goënga
 • Ontdek het nummer van de van Haren of Hans Anders
 • Check de contactgegevens van de Personal Coach of Life Coach uit Goënga
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Goaiïngea

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8628. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Goënga beslaat uit een aantal buurten: Kern, Centrum, West, Noord, Oost, Buitengebied
telefoonboek-goenga

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Goënga, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Goaiïngea. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken spot jij snel dit telefoonnummer uit Goënga

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0906, 0800, 0900, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Goaiïngea

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Goënga. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Telesur.