Telefoonboek Gauw

Zoek jij naar een telefoonboek van Gau? Start met de ontwikkelde gemakkelijke zoekmachine. Op die manier bekijk jij verrassend eenvoudig belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in en rondom Súdwest-Fryslân. Jij kan starten met een achternaam (bijv. Hermans), een onderneming (bijv. Big Bazar) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of een bepaalde postcode, 8627. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Gauw gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gauw

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek je het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Gau? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van H. Wolters wonend in Gauw
 • Vind het telefoonnummer van de Only of Eomino’s
 • Bekijk contactgegevens van de Psychotherapeut of Constructeur in Gauw
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Gau

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8627. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Gauw bestaat uit diverse wijken: Kern, Centrum, West, Noord, Oost, Zuid
telefoonboek-gauw

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Gauw, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Gau. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo duidelijk mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Zo check jij het snelste het begeerde telefoonnummer uit Gauw

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0800, 0906, 0900, 1800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Gau

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van de tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Gauw. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Tele2.