Telefoonboek Annabuorren

Zoek jij naar een telefoonboek van Annabuorren? Start met de duidelijke zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men snel & eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. Prins), een shop (als Welkoop) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern en de postcode, 8632. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Annabuorren stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Annabuorren

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het actuele nummer van een firma of familie uit Annabuorren? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van O. van den Heuvel in Annabuorren
 • Achterhaal het tel. nr. van de Vodafone of H&M
 • Ontdek het nummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Letselschadebureau in Annabuorren
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Annabuorren

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Check de gids van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8632. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Annabuorren wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, West, Oost, Noord, Zuid
telefoonboek-annabuorren

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Annabuorren, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Annabuorren. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Details als postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Door hiervan gebruik te maken spot je doeltreffende het gewenste telefoonnummer uit Annabuorren

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0906, 0840, 0909, 1800, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Annabuorren

Mogelijk heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Annabuorren. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Vodafone.