Telefoonboek Rien

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Rien? Gebruik de aangegeven unieke zoekmachine. Op die manier tref je supersnel bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Koster), een shop (als DA) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of eventueel 8641. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Rien kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rien

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in Rien? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog via de gids. Hedendaags kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van U. Meijer uit Rien
 • Zoek het nummer van de Expert of Dirk
 • Vind het telefoonnummer van de Bedrijfsbeveiliger of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht in Rien
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Rien

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8641. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Rien is te onderscheiden in meerdere buurten: Kern, Centrum, West, Zuid, Oost, Buitengebied
telefoonboek-rien

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Rien, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Rien. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Hiermee vind je direct een telefoonnummer in Rien

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0906, 0909, 1800, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Rien

Misschien ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitvinden wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Rien. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Oxxio.