Telefoonboek Wiuwert

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Wiuwert?Maak dan gebruik van onze eenvoudige zoekfunctie. Via deze werkwijze vind je gemakkelijk tientallen nummers en adressen in Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Verbeek), een winkel of bedrijf (bijv. Tinq) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern of een bepaalde postcode, 8637. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Wiuwert stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wiuwert

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Wiuwert? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Heden ten dage gaat dat middels het internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van E. Verbeek woonachtig in Wiuwert
 • Vind de bereikbaarheid van de Brainwash of Hudson’s Bay
 • Ontdek het nummer van de Marketing manager of Ingenieur telematica in Wiuwert
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Wiuwert

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8637. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Wiuwert beslaat uit buurten & wijken: Kern, Centrum, West, Zuid, Oost, Noord
telefoonboek-wiuwert

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wiuwert, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Wiuwert. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Hiermee krijg je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Wiuwert

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 1800, 0909, 0900, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Wiuwert

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en moet je achterhalen wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je uitzoeken van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Wiuwert. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Dong energy.