Telefoonboek Bernsterburen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Bernsterburen? Start met de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Hiermee tref je zonder moeite een groot deel van de contactgegevens in de buurt van Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. Visser), bedrijfsnaam (bijv. Xenos) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of een bepaalde postcode, 8644. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Bernsterburen gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bernsterburen

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Bernsterburen? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Op dit moment doe je dit online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van N. Peeters met een woning in Bernsterburen
 • Vind de bereikbaarheid van de Kwalitaria of Vakantieexperts
 • Zoek adresgegevens van de Podotherapeut of Clinical research consultant uit Bernsterburen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Bernsterburen

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8644. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Bernsterburen kan je onderverdelen in een aantal buurten: Kern, Centrum, Zuid, Buitengebied, Noord, West
telefoonboek-bernsterburen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Bernsterburen, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Bernsterburen. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Op die manier check jij direct het begeerde telefoonnummer in Bernsterburen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0909, 1800, 0900, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Bernsterburen

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Bernsterburen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer EON.