Telefoonboek Indijk

Op zoek naar het telefoonboek van Yndyk?Maak dan gebruik van de aangegeven praktische zoekmachine. Zo bekijk jij zonder moeite bijna alle telefoongegevens & adresgegevens uit Súdwest-Fryslân. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als van Dijk), bedrijf (bijv. DIO) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Kern en de postcode, 8553. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Indijk is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Indijk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Yndyk? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dat via het internet honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van Familie Sanders in Indijk
 • Vind de bereikbaarheid van de Lidl of Nettorama
 • Bekijk het nummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw in Indijk
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Yndyk

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8553, 8635. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in deze plaats
Indijk is te onderscheiden in verschillende wijken: Kern, Centrum, Noord, Oost, West, Buitengebied
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-indijk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Indijk, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Yndyk. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Dan krijg je doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Indijk

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0800, 0909, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Yndyk

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een telefoonnummer kan je ophelderen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de tool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Indijk. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Tele2.