Telefoonboek Akmarijp

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Eagmaryp? Dat kan via de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee detecteer jij verrassend eenvoudig bijna alle telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Martens), een onderneming (bijv. Hoogvliet) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern en/of 8541. Druk op “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Akmarijp gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Akmarijp

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een winkel of persoon in Eagmaryp? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van Dhr. Groen met een huis in Akmarijp
 • Check de contactgegevens van de Dekamarkt of Eye Wish
 • Ontdek het nummer van de Gasmeetkundige of Curator uit Akmarijp
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Eagmaryp

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8541. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Akmarijp bestaat uit meerdere buurten: Kern, Centrum, Noord, Oost, Zuid, West
telefoonboek-akmarijp

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Akmarijp, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Eagmaryp. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee spot je met succes het beoogde telefoonnummer uit Akmarijp

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0909, 0900, 0800, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Eagmaryp

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een nummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Akmarijp. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Skilje.