Telefoonboek Schoterzijl

Zoek jij naar een telefoonboek van Schoterzijl? Ga aan de slag met onderstaande unieke zoekmachine. Op die manier vind je snel & eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn van de Wal), een firma (bijv. Hoogvliet) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of 8538. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Schoterzijl is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Schoterzijl

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Schoterzijl? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Op dit moment doe je dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van H. Jonker uit Schoterzijl
 • Bekijk het nummer van de Hoogvliet of AH
 • Check het nummer van de Arts of Liefdadigheidsorganisatie in Schoterzijl
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Schoterzijl

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8538. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Schoterzijl kent diverse wijken: Kern, Centrum, Noord, Buitengebied, Oost, Zuid
telefoonboek-schoterzijl

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Schoterzijl, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Schoterzijl. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Dan spot jij succesvol een telefoonnummer in Schoterzijl

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0906, 0840, 1800, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Schoterzijl

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (net) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de nummerzoeker kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Schoterzijl. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Redworks.