Telefoonboek Follega

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Follegea? Gebruik deze unieke zoekmachine. Zodoende doorzoekt men verrassend eenvoudig een groot deel van de namen en nummers van mensen in De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn van der Berg), een onderneming (bijv. T-Mobile) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern of misschien 8535. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Follega kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Follega

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Follegea? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via het internet sneller en accurater. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van T. Gerritsen met een huis in Follega
 • Zoek het nummer van de Primark of MCD
 • Check de contactgegevens van de Gassingsleider of Constructeur uit Follega
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Follegea

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente De Fryske Marren. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 8535. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Follega kent diverse wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Zuid, West, Noord
telefoonboek-follega

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Follega, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Follegea. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het snelste het benodigde telefoonnummer in Follega

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0909, 0900, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Follegea

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie de persoon is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via onze tool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Follega. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Lycamobile.