Telefoonboek De Fryske Marren

Op zoek naar het telefoonboek van De Fryske Marren? Ga aan de slag met de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Zodoende achterhaal je zonder moeite veel telefoonnummers, adressen en namen uit de gemeente De Fryske Marren. Jij kan starten met een (voor) naam (als Bakker), een zaak (zoals Blokker) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of eventueel 8464. Druk op “zoeken”. Het systeem checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in De Fryske Marren is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente De Fryske Marren

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een firma of familie uit De Fryske Marren? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van H. Vos woonachtig in De Fryske Marren
 • Bekijk het nummer van de T-Mobile of PLUS
 • Ontdek het nummer van de Radiotherapeutisch laborant of Grafisch Ontwerper in De Fryske Marren
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database De Fryske Marren

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8464. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in deze plaats
De Fryske Marren kenmerkt zich door buurten & wijken: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Zuid, Noord
telefoonboek-de-fryske-marren

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Fryske Marren, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving De Fryske Marren. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Op die manier check jij snel het gewenste telefoonnummer uit de gemeente De Fryske Marren

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0800, 0840, 1800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Fryske Marren

Wellicht heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Via de tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in De Fryske Marren. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: