Telefoonboek Idskenhuizen

Zoek jij naar een telefoonboek van Jiskenhuzen? Dat kan via onze eenvoudige zoekfunctie. Hiermee check jij verrassend eenvoudig tientallen adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn Hofman), bedrijf (bijv. Avia Xpress) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern en wellicht 8523. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Idskenhuizen gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Idskenhuizen

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Jiskenhuzen? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van N. van de Brink met een woning in Idskenhuizen
 • Check het nummer van de Coop of Tinq
 • Zoek adresgegevens van de Radiodiagnostisch laborant of Schrijver in Idskenhuizen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Jiskenhuzen

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Fryske Marren. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8523. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Idskenhuizen beslaat uit diverse wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, West, Zuid, Noord
telefoonboek-idskenhuizen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Idskenhuizen, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Jiskenhuzen. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Zo vind je doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Idskenhuizen

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0800, 0900, 0909, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Jiskenhuzen

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een (06) nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoektool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Idskenhuizen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Galaxy Business Networks.