Telefoonboek Finkeburen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Finkebuorren? Ga aan de slag met de ontwikkelde snelle zoekmachine. Op die manier check jij snel & eenvoudig veel telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. van Dijk), een zaak (zoals MCD) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern en wellicht 8521. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Finkeburen gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Finkeburen

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Finkebuorren? Een (06) nummer vinden ging vroeger nog ouderwets met de gids. Op dit moment gaat dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van I. Veenstra in Finkeburen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Vakgarage of Spar
 • Zoek adresgegevens van de Machinist (spoor) of Reintegratie adviseur uit Finkeburen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Finkebuorren

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Geen hits? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8521. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Finkeburen kent een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, Zuid, West
telefoonboek-finkeburen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug aan het begin

 2. Vul de velden in

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Finkeburen, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Finkebuorren. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Aan de hand hiervan vind jij het snelste het gezochte telefoonnummer uit Finkeburen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0906, 0800, 1800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Finkebuorren

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (06) nummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerde gids uit Finkeburen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Dean One.