Telefoonboek Ouwster Nijega

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ousternijegea? Ga aan de slag met de aangegeven duidelijke zoekmachine. Via deze weg tref je zonder moeite een groot deel van de (06) nummers en contacten van huishoudens in De Fryske Marren. Je kunt beginnen met een naam (bijv. van de Wal), een zakelijk adres (bijv. Intertoys) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Kern of eventueel 8514. Klik nu op de zoekknop. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Ouwster Nijega is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ouwster Nijega

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Ousternijegea? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen via het dikke telefoonboek. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van V. Gerritsen uit Ouwster Nijega
 • Ontdek het nummer van de Subway of Dirk
 • Check het nummer van de Medisch Secretaresse of Accountant (RA/AA) (zonder Assurance) in Ouwster Nijega
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Ousternijegea

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8514. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Ouwster Nijega is te onderscheiden in diverse wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, Noord, Zuid
telefoonboek-ouwster-nijega

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Ouwster Nijega, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Ousternijegea. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan krijg je met succes een telefoonnummer in Ouwster Nijega

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0909, 0906, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Ousternijegea

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een telefoonnummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Ouwster Nijega. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer BEN.