Telefoonboek Broek

Een online inkijkje in het telefoonboek van Broek?Maak dan gebruik van de ontwikkelde praktische zoekfunctie. Op die manier detecteer jij snel & eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in en rondom De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld Kok), een shop (als Wibra) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Broek-Zuid of eventueel 8512. Klik nu op de zoekknop. Het systeem speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Broek is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Broek

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of blief jij het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Broek? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van C. Schouten in Broek
 • Ontdek het nummer van de Karwei of H&M
 • Bekijk het nummer van de Apothekersassistent of Reclame adviesbureau in Broek
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Broek

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8512. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Broek kan je onderverdelen in meerdere buurten: Broek-Zuid
telefoonboek-broek

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Broek, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Broek. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Op basis daarvan spot je snel een telefoonnummer uit Broek

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 0840, 0909, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Broek

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van onze tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Broek. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer AH Mobiel.