Telefoonboek Delfstrahuizen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Delfstrahuizen? Open nu deze snelle zoekmachine. Op die manier detecteer jij supersnel belangrijke (06) nummers en contacten van mensen in De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als Kuiper), een winkel of bedrijf (bijv. Action) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of een bepaalde postcode, 8508. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Delfstrahuizen kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Delfstrahuizen

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Delfstrahuizen? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van Fam. Dekker met een woning in Delfstrahuizen
 • Zoek het nummer van de ING of PLUS
 • Vind de bereikbaarheid van de Apotheker of Mediator in Delfstrahuizen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Delfstrahuizen

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente De Fryske Marren. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8508. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Delfstrahuizen is te onderscheiden in buurten & wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Noord, West, Oost
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-delfstrahuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan het begin

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Delfstrahuizen, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Delfstrahuizen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Op die manier krijg jij succesvol een telefoonnummer in Delfstrahuizen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0909, 0800, 0906, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Delfstrahuizen

In een ander scenario beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (06) nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Delfstrahuizen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Zweden.