Telefoonboek Joure

Nummers nodig uit het telefoonboek van De Jouwer?Maak dan gebruik van de hier onderstaande handige zoekmachine. Hiermee doorzoekt men razendsnel veel nummers en adressen van personen uit De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan de Bruin), bedrijfsnaam (bijv. Univé) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Woudfennen (bedrijventerrein tussen Sewei en de A7) of juist de postcode, 8503. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Joure stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Joure

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van De Jouwer? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van Familie de Boer met een woning in Joure
 • Check de contactgegevens van de Pets Place of Intertoys
 • Zoek het nummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Budgetcoach uit Joure
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database De Jouwer

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8503, 8502, 8501. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Joure kenmerkt zich door een aantal buurten: Woudfennen (bedrijventerrein tussen Sewei en de A7), Joure-Noord, Joure-centrum
telefoonboek-joure

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Joure, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van De Jouwer. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Dan vind je het eenvoudigst een telefoonnummer uit Joure

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0906, 0840, 0900, 0909, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Jouwer

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een compleet nummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op onze tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek in Joure. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Wales.