Telefoonboek Aldeboarn

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Aldeboarn? Dat doe je met de hier onderstaande praktische zoekmachine. Zodoende vind je verrassend eenvoudig de meeste nummers en adressen in Heerenveen. Je kunt beginnen met een naam (denk aan van de Brink), een firma (bijv. Primark) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en de postcode, 8495. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Aldeboarn gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Aldeboarn

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een huishouden of gezin uit Aldeboarn? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat online veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van P. de Vries met een huis in Aldeboarn
 • Ontdek het nummer van de EMTÉ of Shoeby
 • Vind de bereikbaarheid van de Winkelsurveillant of Advocaat stagiair met buitenpatroon uit Aldeboarn
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Aldeboarn

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Heerenveen. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8495. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Aldeboarn bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Zuid, West, Centrum, Noord
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-aldeboarn

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Aldeboarn, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Aldeboarn. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan verkrijg je met succes het begeerde telefoonnummer uit Aldeboarn

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0900, 1800, 0800, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Aldeboarn

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van de zoekmachine check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Aldeboarn. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Bekijk ook: Telefoonboek Vaticaanstad.