Telefoonboek Heerenveen

Op zoek naar het telefoonboek van It Hearrenfean? Ga aan de slag met deze handige zoekfunctie. Hiermee zoek je verrassend eenvoudig honderden nummers en adressen in de gemeente Heerenveen. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Jacobs), bedrijfsnaam (bijv. Brainwash) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Noord en wellicht 8441. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Heerenveen gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heerenveen

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een firma of familie uit It Hearrenfean? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dat online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van Fam. Visser in Heerenveen
 • Ontdek het nummer van de Avia of Intertoys
 • Vind de bereikbaarheid van de Volmatroos of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht uit Heerenveen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van It Hearrenfean

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Heerenveen. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8441, 8448, 8444, 8447, 8443, 8446, 8442, 8445. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Heerenveen beslaat uit meerdere buurten: Noord, bedrijventerrein Kanaal, Skoatterwâld, bedrijventerrein De Kavels, De Kuinder, Nijehaske, businesspark Friesland, De Akkers, De Greiden, centrum, Lege Midden, bedrijventerrein ’t Meer, De Heide
telefoonboek-heerenveen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Heerenveen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit It Hearrenfean. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Zo vind jij met succes het gezochte telefoonnummer in de gemeente Heerenveen

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 1800, 0800, 0840, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in It Hearrenfean

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Heerenveen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: