Telefoonboek Katlijk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ketlik? Start met onze gemakkelijke zoekfunctie. Zo vind je zonder moeite alle telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Heerenveen. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Post), een firma (bijv. Lidl) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 8455. Druk op “zoeken”. De zoektool checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Katlijk is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Katlijk

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het actuele nummer van een shop of inwoner van Ketlik? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van M. Meijer wonend in Katlijk
 • Vind het telefoonnummer van de VVV of EMTÉ
 • Bekijk het nummer van de Klinisch fysicus of Inkoopadviseur uit Katlijk
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Ketlik

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Heerenveen. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8455. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Katlijk kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Oost, Centrum, West, Noord
telefoonboek-katlijk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Katlijk, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Ketlik. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens volledig in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan verkrijg je het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer in Katlijk

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 0840, 0800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ketlik

Misschien beschik je over een nummer en wil je weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van ons systeem check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Katlijk. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Veel bekeken: Telefoonboek Roemenië.