Telefoonboek Oudeschoot

Op zoek naar het telefoonboek van Aldskoat? Dat kan via de praktische zoekmachine. Via deze werkwijze vind je verrassend eenvoudig honderden contactgegevens in Heerenveen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn de Leeuw), een zakelijk adres (bijv. Randstad) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en de postcode, 8451. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Oudeschoot kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudeschoot

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Aldskoat? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Nu kan dat online honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van E. Martens met een woning in Oudeschoot
 • Vind de bereikbaarheid van de McDonald’s of De Echte Bakker
 • Zoek adresgegevens van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur in Oudeschoot
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Aldskoat

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Heerenveen. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8451. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Oudeschoot kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, Kern, Oost, Zuid, Centrum, West
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-oudeschoot

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug hier

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oudeschoot, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Aldskoat. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Hiermee check je het eenvoudigst het benodigde telefoonnummer in Oudeschoot

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 1800, 0840, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Aldskoat

Mogelijk heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Oudeschoot. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.heerenveen.nl/home.html
 • Ook interessant: Telefoonboek Polen.