Telefoonboek Wateren

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Wateren? Open nu onze praktische zoekmachine. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Westerveld. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Maas), een zaak (zoals Kwikfit) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 8438. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Wateren gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wateren

Gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Wateren? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen met de gids. Heden ten dage gaat dat middels het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van M. van de Velden met een huis in Wateren
 • Check de contactgegevens van de Terstal of Eye Wish
 • Zoek het nummer van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Actuaris zonder certificering in Wateren
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Wateren

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Westerveld. Niets gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Postcodes in deze regio: 8438. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Wateren kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, Oost, Zuid, Noord, Centrum
telefoonboek-wateren

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Analyseer resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wateren, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Wateren. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in als je die info hebt. Dan spot jij het eenvoudigst het telefoonnummer in Wateren

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0840, 0906, 0900, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Wateren

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de zoekmachine krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Wateren. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentewesterveld.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Panama.