Telefoonboek Janssenstichting

Op zoek naar het telefoonboek van Janssenstichting? Dat doe je met deze duidelijke zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men erg simpel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Ooststellingwerf. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals Koster), een winkel of bedrijf (bijv. Pets Place) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of 8434. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Janssenstichting is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Janssenstichting

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Janssenstichting? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van Z. Bosch uit Janssenstichting
 • Vind het telefoonnummer van de De Hypotheekshop of Ici Parix XL
 • Check het nummer van de Matroos of HR adviseur uit Janssenstichting
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Janssenstichting

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Ooststellingwerf. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 8434. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Janssenstichting bestaat uit buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Oost, West, Zuid, Centrum
Woonplaatsen in de regio
telefoonboek-janssenstichting

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Janssenstichting, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Janssenstichting. Natuurlijk wil je weten wie het is. Voer het nummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Hiermee verkrijg je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in Janssenstichting

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0906, 1800, 0840, 0900, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Janssenstichting

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Middels de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Janssenstichting. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Oezbekistan.