Telefoonboek Haule

Op zoek naar het telefoonboek van Haule? Check de ontwikkelde praktische zoekmachine. Hiermee achterhaal je zonder problemen bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Ooststellingwerf. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals Blom), een firma (bijv. Dirk) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of eventueel 8432. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Haule is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Haule

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Haule? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dat online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van B. van Dam met een woning in Haule
 • Vind het telefoonnummer van de Intertoys of PLUS
 • Ontdek het nummer van de Apotheker of Makelaar onroerend goed uit Haule
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Haule

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Ooststellingwerf. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8432. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Haule kent buurtschappen en kernen: Buitengebied, Kern, Oost, West, Noord, Centrum
telefoonboek-haule

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Haule, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Haule. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens volledig in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Hiermee zoek je direct het gewenste telefoonnummer in Haule

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 1800, 0840, 0909, 0906, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Haule

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van onze tool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Haule. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Oeganda.