Telefoonboek De Knolle

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Knolle? Check de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Hiermee detecteer jij zonder problemen de meeste adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals de Bruyn), een firma (bijv. Karwei) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of een bepaalde postcode, 8431. Druk op “zoeken”. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Knolle gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Knolle

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit De Knolle? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen via de gids. Op dit moment kan dat via het internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van A. de Lange uit De Knolle
 • Vind het telefoonnummer van de Avia Xpress of Texaco
 • Vind het telefoonnummer van de Centralist alarmcentrale of Modellenbureau in De Knolle
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Knolle

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Ooststellingwerf. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8431. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
De Knolle beslaat uit diverse wijken: Buitengebied, Kern, Oost, Noord, Centrum, West
telefoonboek-de-knolle

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit De Knolle, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Knolle. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. Het systeem zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Daarmee check je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit De Knolle

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0900, 0909, 0906, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Knolle

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van het zoekscript kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit De Knolle. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Noordelijke Marianen.