Telefoonboek Oosterwolde

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oosterwolde? Dat doe je met onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Daarmee bekijk jij erg simpel tientallen adresgegevens van mensen uit Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn van de Pol), een zakelijk adres (bijv. Poiesz) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en/of 8431. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oosterwolde is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oosterwolde

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Oosterwolde? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dat via het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van M. de Bruin met een woning in Oosterwolde
 • Bekijk het nummer van de Univé of Tinq
 • Ontdek het nummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Europese aanbestedingsadviseur in Oosterwolde
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Oosterwolde

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Ooststellingwerf. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8431. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Oosterwolde kenmerkt zich door diverse wijken: Buitengebied, Kern, Oost, Noord, West, Centrum
telefoonboek-oosterwolde

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oosterwolde, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Oosterwolde. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo vind je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Oosterwolde

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0906, 1800, 0909, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Oosterwolde

Soms heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oosterwolde. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Niue.