Telefoonboek Buttinga

Op zoek naar het telefoonboek van Buttinga?Maak dan gebruik van onderstaande unieke zoekfunctie. Zodoende check jij supersnel belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Ooststellingwerf. Je kunt beginnen met een naam (denk aan de Bruyn), een onderneming (bijv. Vomar) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 8431. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Buttinga gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Buttinga

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Buttinga? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Vandaag de dag gaat dat middels het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van H. Scholten wonend in Buttinga
 • Vind de bereikbaarheid van de Pets Place of AutoCrew
 • Vind de bereikbaarheid van de Fysiotherapeut of ICT onderneming in Buttinga
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Buttinga

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Ooststellingwerf. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8431. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Buttinga bestaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Kern, Noord, Centrum, Oost, West
telefoonboek-buttinga

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Buttinga, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Buttinga. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Zo krijg je direct het benodigde telefoonnummer uit Buttinga

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0800, 0906, 0840, 1800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Buttinga

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids van Buttinga. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Niger.