Telefoonboek Terwisscha

Een online inkijkje in het telefoonboek van Terwisscha? Dat kan via deze speciale zoekfunctie. Via deze werkwijze bekijk jij supersnel een groot deel van de nummers en adressen van huishoudens in Ooststellingwerf. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. Scholten), een zakelijk adres (bijv. Bristol) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of een bepaalde postcode, 8426. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Terwisscha is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Terwisscha

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een winkel of persoon in Terwisscha? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dat via het internet sneller en accurater. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van D. Blom uit Terwisscha
 • Ontdek het nummer van de Esso of De Echte Bakker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Verpleegkundige of Adviseur AO/IC in Terwisscha
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Terwisscha

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Ooststellingwerf. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8426. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Terwisscha beslaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Kern, Noord, Zuid, Oost, Centrum
telefoonboek-terwisscha

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Terwisscha, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Terwisscha. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je direct het telefoonnummer in Terwisscha

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0800, 1800, 0840, 0900, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Terwisscha

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Terwisscha. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Namibië.