Telefoonboek Tronde

Een online inkijkje in het telefoonboek van Tronde? Start met de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Daarmee vind je snel & eenvoudig de meeste (06) nummers en contacten van personen uit Ooststellingwerf. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. de Ruiter), een shop (als McDonald’s) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en de postcode, 8424. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Tronde is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tronde

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een huishouden of gezin uit Tronde? Een (06) nummer vinden deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van J. Boer uit Tronde
 • Vind het telefoonnummer van de Nettorama of Esso
 • Bekijk het nummer van de Voetbalsteward of Ingenieur besturingstechniek uit Tronde
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Tronde

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8424. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Tronde kenmerkt zich door een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Kern, Noord, Zuid, Centrum, West
telefoonboek-tronde

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Tronde, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Tronde. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken zoek jij het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer uit Tronde

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0800, 0909, 1800, 0840, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Tronde

Misschien heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de zoektool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Tronde. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Montenegro.