Telefoonboek Makkinga

Nummers nodig uit het telefoonboek van Makkinga? Ga aan de slag met onze praktische zoekfunctie. Op die manier vind je snel & eenvoudig belangrijke (06) nummers en contacten van huishoudens in Ooststellingwerf. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Brouwer), bedrijfsnaam (bijv. Randstad) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied en de postcode, 8423. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Makkinga is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Makkinga

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Makkinga? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen aan de hand van de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van K. Smit met een woning in Makkinga
 • Bekijk het nummer van de Eye Wish of Poiesz
 • Achterhaal het tel. nr. van de Apothekersassistent of Ingenieur procestechniek uit Makkinga
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Makkinga

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Ooststellingwerf. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8423. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Makkinga beslaat uit diverse wijken: Buitengebied, Kern, Noord, West, Oost, Zuid
telefoonboek-makkinga

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug hier

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Makkinga, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Makkinga. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Dan vind jij direct het gezochte telefoonnummer in Makkinga

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0840, 0909, 0900, 1800, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Makkinga

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van onze tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Makkinga. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.ooststellingwerf.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Moldavië.