Telefoonboek Ooststellingwerf

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ooststellingwerf?Maak dan gebruik van de aangegeven speciale zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder moeite honderden telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit de gemeente Ooststellingwerf. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals Hendriks), een shop (als Esso) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 8421. Druk op “zoeken”. De zoektool checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Ooststellingwerf is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ooststellingwerf

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Ooststellingwerf? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van Mevr. de Graaf uit Ooststellingwerf
 • Vind het telefoonnummer van de Bruna of Zeeman
 • Check het nummer van de Matroos of Ingenieur levensmiddelentechnologie in Ooststellingwerf
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Ooststellingwerf

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Ooststellingwerf. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 8421. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Ooststellingwerf beslaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Noord, Kern
telefoonboek-ooststellingwerf

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Ooststellingwerf, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit Ooststellingwerf. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Op die manier krijg jij met succes het verlangde telefoonnummer in de gemeente Ooststellingwerf

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0900, 0800, 0906, 0909, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Ooststellingwerf

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Ooststellingwerf. Je hebt dit nodig in het geval van: