Telefoonboek Kampen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Kampen? Gebruik de aangegeven eenvoudige zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je gemakkelijk bijna alle telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van de gemeente Kampen. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Hoekstra), een winkel of bedrijf (bijv. Primark) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Hagenbroek en de postcode, 8264. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Kampen is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Kampen

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een winkel of persoon in Kampen? Een (06) nummer vinden kon vroeger via het dikke telefoonboek. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. van Wijk met een huis in Kampen
 • Bekijk het nummer van de Coop of SNS Bank
 • Ontdek het nummer van de Bedrijfsbeveiliger of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen) uit Kampen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Kampen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Kampen. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 8264, 8263, 8266, 8262, 8265, 8261. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Kampen kent meerdere buurten: Hagenbroek, bedrijventerreinen De Greente en Haatland, Zuiderzeehaven en R.W. 50, Kampen-Zuid, Onderdijks, Bovenbroek, Brunnepe, Hanzenwijk, Cellesbroek, Flevowijk, Middenwetering, De Maten, binnenstad
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-kampen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Kampen, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Kampen. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul de contactgegevens helemaal in. Onder ander straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Hiermee spot jij snel het beoogde telefoonnummer in de gemeente Kampen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0909, 0840, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Kampen

Misschien heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de nummerzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Kampen. Ideaal bij: