Telefoonboek De Roskam

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Roskam? Start met deze unieke zoekmachine. Op die manier zoek je zonder moeite bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Kampen. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan de Koning), een shop (als Avia) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of misschien 8278. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Roskam is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Roskam

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit De Roskam? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger via de gids. Heden ten dage kan dat via het internet honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van K. de Jong woonachtig in De Roskam
 • Ontdek het nummer van de Lidl of Tinq
 • Zoek adresgegevens van de Oefentherapeut Cesar of Ingenieur weg/waterbouw uit De Roskam
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Roskam

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Kampen. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8278. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
De Roskam beslaat uit een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Zuid, Oost, West, Kern, Noord
telefoonboek-de-roskam

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit De Roskam, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio De Roskam. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken zoek je snel het begeerde telefoonnummer in De Roskam

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0906, 0840, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Roskam

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit De Roskam. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.kampen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Barbados.