Telefoonboek Hogeweg

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Hogeweg? Open nu de praktische zoekfunctie. Via deze weg check jij zonder problemen ontzettend veel contactgegevens van huishoudens in Kampen. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Meijer), een firma (bijv. Wibra) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of 8278. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hogeweg is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hogeweg

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Hogeweg? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu doe je dit online veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van E. de Bruijn met een huis in Hogeweg
 • Bekijk het nummer van de Avia of C&A
 • Vind het telefoonnummer van de Verloskundige of Aanbestedingsadviseur uit Hogeweg
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Hogeweg

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Kampen. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 8278. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Hogeweg kenmerkt zich door diverse wijken: Buitengebied, Zuid, Noord, Oost, Centrum, West
telefoonboek-hogeweg

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Hogeweg, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Hogeweg. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan vind je het snelste het gewenste telefoonnummer uit Hogeweg

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0840, 1800, 0906, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Hogeweg

In een ander scenario beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Hogeweg. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.kampen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Bahama’s.