Telefoonboek Lelystad

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Lelystad? Open nu deze speciale zoekmachine. Via deze werkwijze achterhaal je zonder moeite de meeste telefoonnummers, adressen en namen van personen uit de gemeente Lelystad. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn de Haan), een onderneming (bijv. Pets Place) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Buizerdweg en de postcode, 8245. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Lelystad is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Lelystad

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar het nummer van een bedrijf of persoon uit Lelystad? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van D. van der Pol uit Lelystad
 • Bekijk het nummer van de Spar of Hunkemöller
 • Zoek het nummer van de Geld- en waardetransporteur of Programmeur in Lelystad
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Lelystad

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Lelystad. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 8245, 8211, 8224, 8241, 8219, 8231, 8244, 8223, 8239, 8218, 8226, 8243, 8222, 8233, 8212, 8225, 8242, 8221, 8232. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Lelystad is te onderscheiden in meerdere buurten: Buizerdweg, Uilenweg, industrieterrein Oostervaart, Lelycentre, Damrif, Kustrif, Birdielaan, Eaglelaan, Golfpark, Edelhertweg, Runderweg, Dronterweg, Swifterring + ten oosten van A6 én ten noorden van Larservaart, De Stelling, De Schans, De Veste, Schouw, Kempenaar, Lelystad-Haven, Gildenhof, Lelystad-Zuid, bedrijventerrein Flevopoort I en II, bedrijvenpark Larserpoort + ten zuiden van Larservaart + Oostvaardersplassen + vliegveld, Sont, Larserdreef, Schoener, Botter-west, Jol, industrieterrein Noordersluis, Biologisch Centrum; Groene Velden, Hazeleger, Jagersveld, Reespoor, Wildbaan, Beginweg, De Doelen, Grietenij, Wijngaard, Bongerd, Oostrandpark, Buitenplaats, Archipel, Wold, Horst, Kamp, Griend, Zoom, Boeier, Punter, Galjoen, Kogge, Gondel, Houtribhaven, IJsselmeerdijk, Karperweg, De Gordiaan, Botter-oost, Tjalk
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-lelystad

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Flevoland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Lelystad, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Lelystad. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Denk aan straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Hiermee krijg je het gemakkelijkste het gezochte telefoonnummer in de gemeente Lelystad

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0906, 0840, 0800, 0900, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Lelystad

Soms ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kan je uitzoeken van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Lelystad. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.lelystad.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Ivoorkust.

  No pages found.