Telefoonboek Elburg

Een online inkijkje in het telefoonboek van Elburg? Dat kan via deze snelle zoekfunctie. Zodoende bekijk jij snel & eenvoudig ontzettend veel nummers en adressen van inwoners uit de gemeente Elburg. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van de Brink), een zaak (zoals Vakantieexperts) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kruidenbuurt (tussen Oostelijke Rondweg en Oostendorperstraatweg) of misschien 8082. Druk op “zoeken”. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Elburg gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Elburg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Elburg? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger met de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van F. van Beek uit Elburg
 • Ontdek het nummer van de Rabobank of Vakantieexperts
 • Check het nummer van de Centralist alarmcentrale of Multimedia Vormgever uit Elburg
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Elburg

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Elburg. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 8082, 8081. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Elburg is te onderscheiden in verschillende wijken: Kruidenbuurt (tussen Oostelijke Rondweg en Oostendorperstraatweg), bedrijventerrein Broeklanden, Elburg-binnenstad, Oostendorp, Oosthoek, De Vrijheid, Nieuwstad
telefoonboek-elburg

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Gelderland

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Elburg, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Elburg. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan krijg je het snelste het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Elburg

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0906, 0909, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Elburg

Mogelijk heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Elburg. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: